پایگاه خبری اصناف و بازرگانی

جمعه , ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

http://khaneroshan.ir/?p=26552

طرز تهیه پنیر طعم‌دار برای انواع سالاد

پنیر طعم‌دار یک پیش‌غذای خوشمزه است که به عنوان صبحانه و عصرانه هم می‌توانید آن را سرو کنید. این پیش‌غذا در واقع پنیری است که در روغن زیتون به همراه مواد و ادویه‌ها خوش‌طعم و خوش‌عطر خوابانده شده است و مزه‌ی فوق‌العاده‌ای دارد.

مواد لازم

  • پنیر لاکتیکی، لیقوان یا موزارلا توپی: ۲۵۰ گرم
  • زیتون بی‌هسته: نصف پیمانه
  • گوجه خشک: نصف پیمانه
  • رزماری: ۲ شاخه
  • سیر: ۴ حبه
  • فلفل سیاه دانه درشت: ۱ قاشق چای‌خوری
  • اورگانو، پاپریکا دودی و زعتر: هرکدام یک قاشق چای‌خوری
  • پول بیبر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • ادویه‌ی ایتالیایی: به دلخواه
  • روغن زیتون بکر بودار: به میزان لازم

میزان: ۵۰۰ گرم

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

طرز تهیه پنیر طعم‌دار

  1. پنیر لاکتیکی، لیقوان یا موزارلا توپی را به صورت مکعبی برش دهید و یک لایه پنیر را درون شیشه بریزید.
  2. چند عدد زیتون بی‌هسته را روی پنیرها بریزید.
  3. چند برگ رزماری شسته و خشک‌شده را به مواد اضافه کنید.
  4. ۲ الی ۳ حبه سیر را به مواد اضافه کنید.
  5. چند پر گوجه خشک نیز اضافه کنید.
  6. دانه‌های درشت فلفل سیاه را نیز به ترکیب اضافه کنید.
  7. نصف قاشق چای‌خوری پودر پاپریکای دودی، نصف قاشق چای‌خوری اورگانو، نصف قاشق چای‌خوری پول بیبر، نصف قاشق چای‌خوری زعتر و ادویه‌ی ایتالیایی به میزان دلخواه به ترکیب اضافه کنید و دوباره مواد بالا را تا پر شدن شیشه روی هم بچینید.
  8. حالا روغن زیتون بکر و تازه را اضافه کنید تا شیشه کاملا پر شود.
  9. این پنیر به عنوان وعده‌ی صبحانه یا عصرانه، همچنین برای سالاد و پیش‌غذا همراه هر نوع کراکری، قابل سرو است.

» مطالب توصیه شده

» سایت خوان گروه رسانه‌ای هفت اقلیم هنر

© کپی‌رایت ۲۰۲۲, تمامی حقوق متعلق است به گروه رسانه‌ای چکاد است  |  خانه روشن

» میدان بهارستان، کوچه جورکش، بن‌بست طالقانی، پلاک7

»راه‌های ارتباطی: 36915842-021 ؛ 09377397992