نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران درباره نمایشگاه تخصصی گوهر سنگها گفت: این یک رویداد جدیدی بود که برای اولین بار برگزار شد و در آینده باید تجمیع شود.
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران درباره اولین نمایشگاه تخصصی گوهر سنگها گفت: برای گوهر سنگها تا کنون به صورت تخصصی و مستقل، نمایشگاهی در کشور برگزار نشده بود و این یک رویداد جدید و برای اولین بار بود که به لطف خدا و مشارکت همکاران با استقبال خوبی در دو سالن اجرا شد. حدود ۹۰ غرفه در این نمایشگاه مشارکت داشتند که شرایط و پتانسیل در حوزه گوهر سنگ ها به خوبی به نمایش گذاشته شد. امیدوارم برگزاری آن در سال های آینده ادامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه باید این نمایشگاه ها تجمیع شود افزود:اگر بتوانیم شرایطی مهیا کنیم که این نمایشگاه ها در سراسر کشور به صورت تخصصی و در همه حوزه ها صورت بگیرد و هر سالنی در رابطه با یک موضوع صنعت طلا، جواهر، گوهر سنگ ها، ماشین آلات، واحدهای تولیدی، توزیعی و از چرخه تولید تا توزیع تجمیع و یک نمایشگاه گسترده در هر شهر به صورت جامع برگزار شود و کسانی که مجری این نمایشگاه ها هستند با همدلی تجمیع شوند و با کمک و همفکری هم شرایطی را مهیا کنند و پتانسیل این صنعت بزررگ را از سال ۱۴۰۳ برای نمایشگاه ایجاد کنند و از ظرفیت های این صنعت بیشتر استفاده کنند.
نمایندگان مجلس نگاه کارشناسی و دلسوزانه نسبت به این صنعت داشته باشند
بذرافشان خاطر نشان ساخت: با شرایط خوب، تبادل نظر و همفکری که اکنون در سراسر اتحادیههای سراسر کشور وجود دارد می توانیم امکانی را مهیا کنیم تا صنعت بزرگ طلا و جواهر بیشتر شناخته شود. از نمایندگان مجلس شورای اسلامی می خواهم نگاه کارشناسی و دلسوزانه نسبت به این صنعت داشته باشند و از کارشناسان و روسای اتحادیه ها در زمان تصویب قوانین در حوزه صنعت طلا و جواهر همفکری کنند تا قوانینی که مثل سامانه جامع تجارت که هیچ سنخیتی باصنعت طلا و جواهر نداشت را تصویب نکنند و موانع را بردارند تا بتوانیم از ظرفیت های این صنعت در کل کشور استفاده کنیم.
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران گفت: در حال حاضر شرایط و معادن و استخراج های خوبی در رابطه با گوهر سنگها در سطح کشور داریم اما متاسفانه هنوز از آن ظرفیت ها به صورت کامل استفاده نشده است و همچنین مسئولان ذیربط نسبت به شرایطی که در حوزه صنعت طلا و جواهر وجود دارد و همچنین دربخش صادرات کمک کنند و در بخش واردات با مشاوره همفکری از کسانی که در حوزه گوهر سنگ ها هستندجلسات تخصصی تشکیل دهند و ببینند چه نیازهایی برای ورود به کشور لازم است و از آن نیازها با کارگروه تخصصی استفاد ه کنند تا بخش صادرات و واردات پررنگ شود و از این صنعت باقدمت دیرینه در همه حوزه ها استفاده شود.
وی در پایان درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: چند روزی به انتخابات مجلس شورای اسلامی زمان داریم و یک سری اصناف در حوزه های مختلف با کاندیداهای مجلس جلسات متعددی داشتهایم و نسبت به اصناف در دوره فعلی مجلس شورای اسلامی در چهار سالی که گذشت خیلی بها داده نشده و کارگروه های تخصصی در این حوزه از طریق دعوت مجلس و کمیسیون های تخصصی نسبت به حوزه اصناف کشور و مخصوصا صنعت طلا و جواهر نشده است باید نمایندگان مجلس، اصناف، مسئولان و کسانی را که قرار در انتخابات مجلس مشارکت کنند فقط در آن لحظه و در زمان انتخابات از آنها مشاوره و دعوت نکنند.
بذرافشان تصریح کرد: حداقل هر شش ماه یک بار کارگروه های تخصصی اتاق اصناف تهران در کارگروههای تخصصی مجلس ورود کنند و شرایط و مشکلات آنها که بر سر راه تولید تا توزیع چرخههای مختلف اصناف است بررسی شود به خصوص صنعت طلا و جواهر که در سالهای گذشته آسیب قوانین و سامانه های دست و پا گیر را خورده است. فقط به این فکر نکنند که میخواهند وارد مجلس شوند و نسبت به تصویب قوانین در حوزه اصناف به خصوص صنعت طلا و جواهر توجه کنند زیرا امسال متاسفانه رکود و بحران برای اصناف کل کشور به خصوص صنعت طلا و جواهر وجود داشت و تقاضا داریم به صورت کارشناسی و تخصصی از حوزه اصناف در و صنعت طلا در تصویب قوانین دعوت کنند و بعد از همفکری نسبت به تصویب قوانین کار عملیاتی خود را انجام دهند.