پایگاه خبری اصناف و بازرگانی

پنج شنبه , ۲۹ آذر ۱۴۰۳

http://khaneroshan.ir/?p=55498

کاری که باید دست اتحادیه‌ها باشد به ارگان‌های مختلف داده‌اند

صادق فیض‌آبادی، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران با انتقاد از موازی‎کاری و مداخله ارگانهای مختلف در کار اتحادیههای صنفی گفت: مشکل عمده ای که در آینده گریبان صنف و همه اعضای آن را خواهد گرفت، تعدیل کارمندان است که با وضعیت موجود و افزایش این تعدیل‌ها بدون شک کار اتحادیه زمین خواهد ماند.

امروزه به دلیل وجود مشکلات در صنوف مختلف شاهد ریزش در واحدهای تولیدی آن‌ها هستیم؛ آنچه رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران به آن اشاره کرده و از پروانه‌هایی یاد می‌کند که درگیر و دار پیچیدگی‌ها و دشواری شرایط، برای یک بیزینس، ابطال شده‌اند.

صادق فیض‌آبادی به بحث مالیات اشاره می‌کند و با توضیح این‌که دریافت مالیات در هیچ ‌کجای دنیا به چنین شکلی بدون حساب و کتاب و صرفا با توجه به گردش حساب‌ها، مرسوم و پذیرفته نیست، شرایط سخت دریافت و تمدید جواز کسب را هم از نظر می‌گذراند.

اما به گفته رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران، مشکل عمده ای که در آینده گریبان صنف و همه اعضای آن را خواهد گرفت، تعدیل کارمندان است که با وضعیت موجود و افزایش این تعدیل‌ها بدون شک کار اتحادیه زمین خواهد ماند.

هزینه های آموزش تامین نمی‎شود
فیض‌آبادی به بحث آموزش اشاره می‌کند و هزینه‌هایی که در این زمینه تامین نیستند و اینکه افراد حتی برای پرداخت حق عضویت خود هم با مشکل مواجه شده‌اند.

او با تاکید مجدد بر روند صدور مجوزها و انتقاد از عملکرد درگاه ملی صدور مجوزها که زیر نظر اتحادیه‌ها نیست، می‌گوید: کاری که باید دست اتحادیه‌ها باشد به ارگان‌های مختلف داده‌اند که فقط برای ما هزینه و برای آن ارگان، فایده دارد.

به گفته فیض‌آبادی، یک تکنیسین الکترونیک وارد حریم خصوصی زندگی مردم می‌شود و باید مطمئن بود که مشکلی برای درخواست کننده خدمات به وجود نخواهد آمد.

همه اعضای اتحادیه، ضمن تبعیت از ضوابط خاص از تخصص لازم و کافی برخوردارند و مشکلات کارشناسانی را که از سوی درگاه صدور ملی مجوزها دست به تعمیر تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی می‌زنند به وجود نمی‌آورند.

فیض‌آبادی، تاکید می‌کند که این شیوه خارج از حیطه نظارت اتحادیه، زمینه‌ساز مشکلات امنیتی هم خواهد بود؛ ضمن اینکه اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی به هیچ‌وجه نمی‌تواند اصالت مدرک را هم تائید کند و ممکن است مدارک ارائه شده به درگاه ملی مجوزها جعلی باشند که در آینده مشکل‌ساز شوند.

پویایی اقتصادی اتحادیه های صنفی با دخالت ارگان‎های مختلف از بین رفته است
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران با اشاره از بین رفتن پویایی اقتصادی با وجود رکود و درعین حال، دخالت ارگان‌های مختلف در کار اتحادیه‌ها و سنگ‌اندازی‌های مالیاتی، می‌گوید: مسئولان فقط روی صدور مجوزها تمرکز کرده‌اند در حالی‌که از این آیتمی که چند بعد دارد باید همه ابعاد آن در نظر گرفته می‌شد و با احترام به قانون نظام صنفی، رشد اقتصادی و توسعه کشور در وهله نخست مورد توجه قرار می‌گرفت.

» مطالب توصیه شده

» سایت خوان گروه رسانه‌ای هفت اقلیم هنر

© کپی‌رایت ۲۰۲۲, تمامی حقوق متعلق است به گروه رسانه‌ای چکاد است  |  خانه روشن

» میدان بهارستان، کوچه جورکش، بن‌بست طالقانی، پلاک7

»راه‌های ارتباطی: 36915842-021 ؛ 09377397992