به گزارش قطعات خودرو به نقل از دنیای اقتصاد : خودروسازان بزرگ چین از اهداف فروش خود عقب ماندهاند و این نشان میدهد جنگ قیمتی که بزرگترین بازار خودروی جهان را در نیمه اول سال درگیر کرد، همچنان ادامه خواهد داشت. به گزارش ایسنا، هیچکدام از ۱۰ تولیدکننده بزرگ مورد مطالعه بلومبرگ، به ۵۰درصد هدف فروش سالانه خود در اواسط سال نرسیدند. شرکت خودروسازی چینی لی آتو، بهترین موقعیت را داشت اما تا پایان ژوئن تنها به ۴۶درصد از هدف خود رسید.
برند پرفروش بیوایدی پس از دو برابر کردن هدف خود در سال ۲۰۲۳ به ۳میلیون خودرو، به ۴۲درصد رسید. اکثر آنها یک سال پیش نیز عقب بودند اما این پس از آن بود که همهگیری بیماری کووید باعث آشفتگی در مراکز کلیدی مانند شانگهای شد. این بار، کسریها با وجود ارائه تخفیفهای عمیق توسط خودروسازان، اتفاق میافتد.
استفن دایر، مدیر عامل شرکت مشاوره AlixPartners در شانگهای، به بلومبرگنیوز گفت: کاهش قیمت باعث افزایش فروش در نیمه اول نشد و تمایل به هزینهکردن در اواخر سال میتواند تحتتاثیر کند شدن اقتصاد قرار گیرد. با توجه به اینکه محدودیتهای همهگیری در چین متوقف شده است، دومین اقتصاد بزرگ جهان در تلاش است دوباره خود را نشان دهد.
چین بازار بزرگی است و فروش خودروسازان پیشرو همراه با قیمت سهام آنها در حال افزایش است. فروش کلی خودرو در نیمه اول سال ۲۰۲۳ با ۷/ ۲درصد افزایش نسبت به سال قبل به ۵۲/ ۹میلیون دستگاه رسید که بیشتر از مجموع ایالات متحده، استرالیا و برزیل است. بااینحال، این رشد بسیار کمتر از رشد تقریبا ۳۰درصدی ثبتشده در دوره مشابه سال ۲۰۲۱ است.
هفت تولیدکننده از ۱۰ تولیدکننده نسبت به نیمه اول سال گذشته پیشرفت کمتری نسبت به اهداف خود نشان دادند. لی آتو، گریتوال موتور و گروه هلدینگ جیلی سه خودروسازی بودند که از سرعت قبلی خود جلو زدند. همچنین بیوایدی هدف ۲۰۲۳ خود را افزایش داد. در حال حاضر چین به محل رقابت شدید خودروهای برقی تبدیل شده است و بسیاری از خودروسازان اهداف سنگینی را در این بازار تعریف کردهاند.
به عنوان مثال، چین مرکز فروش خودروهای الکتریکی مرسدس بنز ۲۰۲۵ خواهد بود. مدیرعامل شرکت مرسدس بنز به مجله آلمانی Automobilwoche گفته که مرسدس بنز در حال تبدیل کردن چین به عنوان برترین بازار خودروهای برقی خود است.
یکی از مدیران ارشد مرسدس گفت: مدلهایی که این شرکت قصد دارد در چین ارائه کند، در حال بررسی هستند تا اطمینان حاصل شود نیازهای مشتریان محلی را بهتر برآورده و فضا و محتوای دیجیتال را متمایز میکنند.
بر اساس گزارش رویترز، چین همچنان مرتبطترین بازار برای خودروسازان آلمانی است، اما برندهای محلی با سهم ۸۱درصدی از بازار خودروهای برقی چین در سال ۲۰۲۲ کنترل را در دست دارند.
نوشته خودروسازان چینی جا ماندند اولین بار در قطعات خودرو. پدیدار شد.