میر ابراهیمی، رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران گفت: مالیات بر ارزش افزوده رونق بازار رستوران داران را گرفته و پیش بینی می شود واحدهای صنفی بیشتری تعطیل شوند.
سید علی اصغر میر ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به افزایش نرخ مواد اولیه، نوسانات ارز، هزینه های جاری و شرایط بازار در صنف رستوران داران بیان کرد: صنف رستوران داران در رکود به سر می برد.
ویبا بیان اینکه تغییر دامنه مالیات بر ارزش افزوده نیز باعث شده و بسیاری از رستوران داران و سلف سرویس داران به سمت تعطیلی واحدهایشان گام بردارند، افزود:هزینه های جاری مانند حقوق پرسنل، هزینه های انرژی مانند آب، برق، گاز و… بسیار بالا رفته است.
رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران ادامه داد: از سوی دیگر شاهد هستیم قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده به طوری که با طرح های فروش فوق العاده نیز به بازار رونق نمی دهد.
میر ابراهیمی ادامه داد: با توجه به کسادی صنف رستوران وسلف سرویس پیش بینی می کنیم در سال جاری رستوران های بیشتری مجبور به تعطیلی شوند.