نايبرئيس کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي بيان کرد: بايد مديريت بازار را به خود اصناف بسپاريم. هر زمان در مديريت بازار ريز شده ايم، قطعاً بازار را آشفته مي کنيم. لازم است تا به اصناف و تشکل ها اعتماد کنيم و نتيجه کار را از ايشان بخواهيم که ثمره بهتري خواهد داشت.
علي جدي، تصريح کرد: نگاه دولتي به اصناف موجب مي شود که اصناف نتوانند به رسالتي که دارند به درستي عمل کنند.
وي در خصوص تبصره ۷ ماده ۷۲ قانون نظام صنفي و پرهيز دولت از ارائه اطلاعات در خصوص ميزان جرائم دريافتي از پرونده هاي صنفي و تخصيص يک سوم درآمد حاصل از آن گفت: اين امر مشکل زا و فساد آفرين است. اگر دولت منابع مالي مشخص شده در قانون را در اختيار اصناف نگذارد ايشان نيز انگيزه اي براي بازرسي هاي صنفي ندارند؛ لذا در کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي به اين موضوع رسيدگي خواهيم کرد.
جدي اظهار کرد: اصناف همواره پشتوانه انقلاب بوده اند و امروز نيز پشتوانه نظام هستند. اصناف و بازاريان معمولاً جزء افراد خوشحساب و باانصاف هستند.
وي افزود: قانون و مقررات از جمله در امور مالياتي و بيمه اي بايد به سمتي رود که اصناف قانونمند تشويق شوند و نه اينکه جريمه شوند تا تمايل به قانونمندي افزايش يابد. اما در حال حاضر اصناف قانونمند ممکن است نتوانند با افرادي که فرار مالياتي دارند يا پروانه کسب ندارند، رقابت کنند.
نايبرئيس کميسيون صنايع و معادن اظهار کرد: در مسئله کرونا، اصناف توانستند به درستي بازار را مديريت کنند و ما شاهد کمبود کالا نبوديم. ايشان از کسب درآمد خود گذشتند تا به بهداشتي جمعي کمک کنند. اين نشاندهنده توانمندي اصناف در مديريت است؛ لذا دولت بايد اعتماد بيشتري به اصناف داشته باشد.