رئيس اتحاديه کبابي و حليم و آشپز تهران مهمترين عامل موفقيت در کسب و کار را افزايش ارتقاء سطح کيفيت کار و محصول خوانده و بيان داشت: براي رونق هر کسبي و فروش هر کالايي نيازمند ارائه آيتم هايي هستيم که کيفيت حرف اول را در ميان آنها مي زند. هرچند بسياري از فعالان صنفي براي کسب موفقيت از تبليغات زيادي استفاده مي کنند؛ اما معتقدم مهمترين تبليغ مي تواند ارائه کالا و خدمات با کيفيت باشد. اين مهم در تمامي امور اقتصادي سنخيت دارد.
حسين محمدي، رئيس اتحاديه کبابي و حليم و آشپز تهران در ادامه گفت: در کنار کيفيت بالا مي توان به قيمت هاي متعارف نيز اشاره داشت. مشتري بخصوص در شرايط امروزي که سبد خانوار کوچک شده، آيتم مهمي که اول در نظر مي گيرد قيمت خدمات و کالاهايي است که انتخاب مي کند.
وي تاکيد کرد: اگر چه تا حدود زيادي به کسبه براي داشتن قيمت هاي افزايشي حق مي دهم؛ چرا که مواد اوليه را بسيار گران تهيه مي کنند و بايد هزينه هاي مزد کارگر، اجاره بهاي محل کسب و حامل هاي انرژي را نيز اضافه کنيم اما با اين وجود مي توانيم با مردم مدارا کنيم و قيمت ها را متعادل تر ارائه دهيم؛ تا هم رضايت خدا و هم رضايت مشتري را در پي داشته باشد. قطعاً با اين تفکر، مشتريان بيشتري را جذب خواهند کرد.
محمدي در خصوص بازرسي از واحدهاي صنفي مجموعه خود نيز افزود: بازرسان اتحاديه با آموزش هاي لازمي که ديده اند بخوبي واحدهاي صنفي را مورد بازرسي قرار مي دهند. قطعاً در تلاشيم تا اعضاي صنف را در راستاي اجراي قانون هدايت کنيم.