حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعدههای غذاییمان را گیاهی درست کنیم.
کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته میشود. این غذای خوشمزه از بادمجان ، کشک ، پیاز و سیر تهیه و به همراه نان سرو میشود. خواستگاه اصلی کشک بادمجان در اصفهان و زنجان است. برای تهیه کشک بادمجان بهتر است از بادمجان قلمی و با پوست تیره و براق استفاده کنید تا در نهایت کشک و بادمجان با کیفیتی داشته باشید. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه آن را مشاهده میکنید.
مواد لازم برای کشک بادمجان:
- بادمجان: ۸ عدد
- کشک: ۶ قاشق غذاخوری
- مغز گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- سیر: ۸ حبه
- نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت کشک بادمجان:
۱. بادمجانهای سرخشده را با گوشتکوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویهها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
۲. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
۳. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام ۱ قاشق کنار بگذارید.