معاون وزیر راه و شهرسازی درباره متقاضیان نهضت ملی با بین اینکه اگر پس از ارسال سه دوره پیامک تا یک ماه و نیم اقدام به افتتاح حساب و واریز وجه نکنند از سامانه حذف خواهند شد، گفت: اقساط بلند مدت ماهیانه ۳ تا ۴ میلیون تومان طی مدت زمان ۱۰ تا ۲۰ ساله است.
علیرضا جعفری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در یک برنامه تلویزیونی به تشریح سیاستها و اقدامات صورت گرفته در طرح نهضت ملی مسکن در کشور پرداخت.
جعفری تعداد کل متقاضیان این طرح را بالغ بر ۵ میلیون و ۴۲۰ هزار نفر اعلام کرده و گفت: از این تعداد تا کنون تعداد ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر با توجه به شرایط اعمال شده مورد تایید قرار گرفته اند که پس از پالایش نهایی پیامکهای افتتاح حساب و واریز وجه اولیه برای آنها ارسال شده است؛ نکته مهم آن است که اگر متقاضیان پس از ارسال سه دوره پیامک تا یک ماه و نیم اقدام به افتتاح حساب و واریز وجه نکنند از سامانه حذف خواهند شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه میزان واریزی وجه اولیه متقاضیان در طرح نهضت ملی مسکن را ۴۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: عملیات اجرایی پروژهها پس از واریز این وجه و کمک تسهیلات در نظرگرفته شده (در تهران ۴۵۰ میلیون تومان، در کلان شهرهای اطراف تهران و کلانشهرها های اصلی و مادر ۴۰۰ میلیون تومان و مراکز استانها ۳۵۰ میلیون تومان ) آغاز خواهد شد؛ در این راستا تلاش داریم با مدیریت بحث زنجیره تولید مصالح ساختمانی با کیفیت، قیمت تمام شده واحدها را به حداقل رسانده و با همین میزان تسهیلات و وجه اولیه واحد های مسکونی با متراژ ۷۵ تا ۱۱۰ متر را احداث و به متقاضیان تحویل دهیم.
این مقام مسئول از پرداخت اقساط بلند مدت ماهیانه ۳ تا ۴ میلیون تومان طی مدت زمان ۱۰ تا ۲۰ ساله در این طرح خبر داد و گفت: طبق سیاست اولیه وزارت راه و شهرسازی و به حداقل رساندن هزینه ساخت واحدها تلاش بود تا هزینه زمین از قیمت واحدها حذف شود؛ این درحالی است که برخی از اراضی خارج از محدوده و الحاقی نیاز به آماده سازی در ابعاد زیربنایی و روبنایی دارند که کمی حائز ملاحظه خواهد بود.
به گفته وی هدف ما در اجرای این طرح صرفا مسکن سازی نبوده و نیازهای ساکنین در ابعاد گوناگون مد نظر ما خواهد بود و قطعا نادیده گرفتن این مسئله در طرح های پیشین باعث بروز مشکلات متعددی در این حوزه بوده است.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در ادامه سخنان خود تأکید کرد: تکلیف دولت در زمینه تولید مسکن و حمایت از اقشار کم درآمد آن است تا با برنامه ریزی های انجام شده ظرفیت تأمین مسکن برای دهک های مختلف را فراهم کرده و با مدیریت هزینه و زمین قیمت تمام شده مسکن را به حداقل برساند.در این راستا از سازندگان محترم درخواست داریم با صنعتی سازی و از استفاده از تکنولوژی و فناوری های نوین ضمن ارتقای کیفیت و سرمت ساخت پروژه ها در این زمینه به ما کمک کنند.
وی در پایان با تأکید بر این که در اجرای این طرح قطعا هیچ سازندهای نباید متضرر شود گفت: در برخی از نقاط کشور به دلیل بعد تامین مصالح نیاز به ضرایب جبرانی دارد که این موضوع در شورای برنامهریزی استانها اختیار داده شده که ضریب جبرانی برای بحث مسافت در راستای تامین مصالح را داشته باشند.