پنیر طعمدار یک پیشغذای خوشمزه است که به عنوان صبحانه و عصرانه هم میتوانید آن را سرو کنید. این پیشغذا در واقع پنیری است که در روغن زیتون به همراه مواد و ادویهها خوشطعم و خوشعطر خوابانده شده است و مزهی فوقالعادهای دارد.
مواد لازم
- پنیر لاکتیکی، لیقوان یا موزارلا توپی: ۲۵۰ گرم
- زیتون بیهسته: نصف پیمانه
- گوجه خشک: نصف پیمانه
- رزماری: ۲ شاخه
- سیر: ۴ حبه
- فلفل سیاه دانه درشت: ۱ قاشق چایخوری
- اورگانو، پاپریکا دودی و زعتر: هرکدام یک قاشق چایخوری
- پول بیبر: ۱ قاشق چایخوری
- ادویهی ایتالیایی: به دلخواه
- روغن زیتون بکر بودار: به میزان لازم
میزان: ۵۰۰ گرم
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
طرز تهیه پنیر طعمدار
- پنیر لاکتیکی، لیقوان یا موزارلا توپی را به صورت مکعبی برش دهید و یک لایه پنیر را درون شیشه بریزید.
- چند عدد زیتون بیهسته را روی پنیرها بریزید.
- چند برگ رزماری شسته و خشکشده را به مواد اضافه کنید.
- ۲ الی ۳ حبه سیر را به مواد اضافه کنید.
- چند پر گوجه خشک نیز اضافه کنید.
- دانههای درشت فلفل سیاه را نیز به ترکیب اضافه کنید.
- نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکای دودی، نصف قاشق چایخوری اورگانو، نصف قاشق چایخوری پول بیبر، نصف قاشق چایخوری زعتر و ادویهی ایتالیایی به میزان دلخواه به ترکیب اضافه کنید و دوباره مواد بالا را تا پر شدن شیشه روی هم بچینید.
- حالا روغن زیتون بکر و تازه را اضافه کنید تا شیشه کاملا پر شود.
- این پنیر به عنوان وعدهی صبحانه یا عصرانه، همچنین برای سالاد و پیشغذا همراه هر نوع کراکری، قابل سرو است.