بررسی ام وی ام ۳۱۵ پلاس
محبوبیت هاچبکهای اقتصادی در بازار ایران بر کسی پوشیده نیست و هر خودروساز کوچک و بزرگی که وارد عرصه خودروسازی در کشورمان میشود، تلاش می کند تا یک یا چند محصول را در این بخش به بازار عرضه کند. نماینده مدیران خودرو در این رقابت ام وی ام ۳۱۵ بوده است، خودرویی که تاکنون میزبان دو نسل از آن بودهایم و اکنون نسخه بهینه شده نسل دوم آن با نام ام وی ام ۳۱۵ پلاس توسط این شرکت عرضه شده است.
نسل نخست ام وی ام ۳۱۵ در زمانی به بازار عرضه شد که پژو ۲۰۶ حاکم بی چون و چرا در بخش هاچبکهای اقتصادی بود. در همین زمان نسل اول ام وی ام ۳۱۵ موفق شد به واسطه طراحی متفاوت و برخی امکانات رفاهی، مورد توجه برخی مشتریان قرار بگیرد. نسخه فیسلیفت این خودرو در سال ۱۳۹۴ به بازار عرضه شد و رقابت شدیدتری را با پژو ۲۰۶ تیپ ۵ آغاز کرد، رقابتی که پس از تغییرات قیمتها به نبرد ام وی ام ۳۱۵ نیو با پژو ۲۰۷ منجر شد. در نهایت و از سال ۱۳۹۹ شاهد عرضه دومین فیسلیفت ام وی ام ۳۱۵ به بازار بودیم، خودرویی که با پسوند پلاس متمایز شده است و هدف آن به چالش کشیدن پژو ۲۰۷ اتوماتیک و سایر هاچبکهای اتوماتیک و اقتصادی بازار است؛ چرا که این خودرو اکنون به گیربکس اتوماتیک مجهز است.
داخل ام وی ام ۳۱۵ پلاس
برخلاف ظاهر خارجی ام وی ام ۳۱۵ پلاس که تغییر چندانی را در مقایسه با نسخه پیشین دریافت نکرده بود، در کابین شاهد بروزرسانیهای متعددی هستیم و میتوان گفت که ظاهر داخلی این خودرو کاملا دگرگون شده است. تریم داخلی ام وی ام ۳۱۵ پلاس اکنون با ام وی ام X22 مشترک است و از رنگبندی مشکی و نارنجی بهره میبرد. استفاده از سبک طراحی جدید در کنار رنگبندی جذاب سبب شده است تا ام وی ام ۳۱۵ پلاس همچون یک هاچبک اسپرت به نظر برسد.
ام وی ام ۳۱۵ پلاس به سانروف نیز مجهز شده است که یک آپشن تاثیرگذار و دوستداشتنی برای مشتریان ایرانی است. کابین خودرو نیز فضای کافی برای چهار بزرگسال را ارائه میدهد و در مقایسه با نزدیکترین رقیب خود یعنی پژو ۲۰۷، جادارتر و راحتتر است. فضای صندوق این خودرو نیز نسبتا مناسب ارزیابی میشود. از این رو میتوان گفت که ام وی ام ۳۱۵ پلاس تا حدودی مناسب استفاده خانوادههای کوچک است و برخلاف رقیب خود از برند پژو، سرنشینان را در سفرهای طولانی خسته و آزرده نخواهد کرد.
طراحی ام وی ام ۳۱۵ پلاس
ام وی ام ۳۱۵ پلاس دومین فیسلیفت انجام شده روی این هاچبک اقتصادی است و طراحان در مراحل توسعه آن تمامی تلاش خود را به کار گرفتهاند تا ظاهر خودرو با کمترین هزینه ممکن اصلاح شود. افزودن جلوپنجره و چراغهای روشنایی در روز به همراه سپر جدید، سهم به سزایی در تغییر چهره جلو داشتهاند.
تغییرات بخش جانبی محدود بودهاند. راهنما روی گلگیرها به آینه منتقل شده است و رینگهای خودرو نیز از طرح جدیدی برخوردار هستند. در قسمت عقب خودرو نیز یک دیفیوزر با دو جای خروجی اگزوز غیرواقعی به سپر افزوده شدهاند که چهره خودرو را اندکی متفاوتتر از نسخه قبلی جلوه میدهند. در مجموع میتوان گفت که تغییرات ظاهر خارجی ام وی ام ۳۱۵ پلاس نسبت به ام وی ام ۳۱۵ نیو اندک بوده است، با این حال این دو خودرو از یکدیگر قابل تمایز هستند.
عکس ام وی ام ۳۱۵ پلاس
مشخصات ام وی ام ۳۱۵ پلاس
در بخش مشخصات فنی ام وی ام ۳۱۵ پلاس نیز شاهد تفاوتهایی با نسخه پیشین هستیم اما این تفاوتها به چند مورد محدود شدهاند. همچنان پیشرانه ۱٫۵ لیتری تنفس طبیعی زیر کاپوت این خودرو قرار دارد که به سیستم زمانبندی متغیر سوپاپها مجهز است. این موتور حداکثر ۱۰۷ اسببخار قدرت و ۱۴۰ نیوتنمتر گشتاور تولید میکند که با توجه به ردهبندی خودرو و سایر رقبای موجود در بازار، این ارقام رضایتبخش هستند.
تغییر اصلی در مشخصات فنی ام وی ام ۳۱۵ پلاس شامل جعبه دنده خودرو شده است، جایی که گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک جایگزین جعبه دنده ۵ سرعته دستی شده است. این تغییر به وضوح سبب میشود تا موقعیت ام وی ام ۳۱۵ پلاس در بازار تقویت شود چرا که در حال حاضر هاچبکهای اقتصادی اندکی با گیربکس اتوماتیک در کشورمان حضور دارند. شتاب رسمی ام وی ام ۳۱۵ پلاس ۱۲٫۵ ثانیه عنوان شده است و حداکثر سرعت قابل دستیابی با این خودرو نیز ۱۷۰ کیلومتربرساعت خواهد بود. همچنین مصرف سوخت ترکیبی ام وی ام ۳۱۵ پلاس نیز ۷٫۳ لیتر در صد کیلومتر برآورد شده است. فرمان خودرو نیز از نوع برقی است که در مقایسه با فرمان هیدرولیک عملکرد بهتری به نمایش خواهد گذاشت و فشار کمتری نیز بر موتور وارد میکند.
مشخصات فنی ام وی ام ۳۱۵ پلاس
امکانات و تجهیزات ام وی ام ۳۱۵ پلاس
خودروهای چینی همواره به بهرهمندی از امکانات رنگارنگ مشهور بودهاند و این مساله در خصوص ام وی ام ۳۱۵ پلاس نیز صدق میکند. این خودرو اکنون به طیف گستردهای از امکانات ایمنی و رفاهی مجهز است و نسبت به ام وی ام ۳۱۵ نیو ارتقا یافته است. همین مزیت سبب میشود تا ام وی ام ۳۱۵ پلاس انتخاب کسانی باشد که برای آپشنهای ایمنی و رفاهی خودرو اهمیت زیادی قائل هستند.
از جمله امکانات رفاهی و ایمنی ام وی ام ۳۱۵ پلاس میتوان به این موارد اشاره کرد: دو کیسه هوا، ترمزهای دیسکی جلو و کاسهای عقب به همراه ABS و EBD، سیستم کنترل پایداری، سنسور پارک و دوربین عقب، سنسور پایش فشار باد تایرها، کروز کنترل، سنسور نور، چراغهای روشنایی در روز، فرمان برقی، سیستم صوتی به همراه چهار بلندگو و نمایشگر ۸ اینچی لمسی، سیستم تهویه دستی، روکش چرمی صندلیها، آینههای جانبی تاشو برقی با گرمکن و سانروف.
امکانات ام وی ام ۳۱۵ پلاس
رقبای ام وی ام ۳۱۵ پلاس در بازار
ام وی ام ۳۱۵ پلاس تنها هاچ بک مدیران خودرو است که سال ها است در بازار خودرو ایران عرضه شده و رقیب جدی محصولاتی مثل پژو ۲۰۶ یا پژو ۲۰۷ محسوب می شود. خودرویی با چهره متفاوت و البته سطح امکاناتی بالاتر نسبت به هاچ بک های معروف جاده مخصوص که توانسته سهم بازار خوبی را نیز نصیب خود کند.
ام وی ام ۳۱۵ پلاس اگرچه از نظر چهره و آپشن از رقبای خود بهتر به نظر می رسد، اما کیفیت ساخت نه چندان مناسب متریال کابین باعث شده تا بعد از چند سال، افت کیفیت آن احساس شود اگرچه دیگر هاچ بک های جاده مخصوص نیز که رقیب ام وی ام ۳۱۵ پلاس محسوب می شوند هم از نظر کیفیتی آنچنان دلچسب نیستند. اما مدیران خودرو همواره سعی کرده تا با ارایه شرایط فروش خوب و همچنین اقساط های بلند مدت، کارت برنده جذابی را برای خریدار ارایه دهد.
نوشته ماشین ام وی ام ۳۱۵ پلاس اولین بار در قطعات خودرو. پدیدار شد.