پایگاه خبری اصناف و بازرگانی

شنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

http://khaneroshan.ir/?p=27003

دستور پخت کشک بادمجان مجلسی

حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده‌های غذایی‌مان را گیاهی درست کنیم.

 

کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته می‌شود. این غذای خوشمزه از بادمجان ، کشک ، پیاز و سیر تهیه و به همراه نان سرو می‌شود. خواستگاه اصلی کشک بادمجان در اصفهان و زنجان است. برای تهیه کشک بادمجان بهتر است از بادمجان قلمی و با پوست تیره و براق استفاده کنید تا در نهایت کشک و بادمجان با کیفیتی داشته باشید. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه آن را مشاهده می‌کنید.

 

مواد لازم برای کشک بادمجان:

  • بادمجان: ۸ عدد
  • کشک: ۶ قاشق غذاخوری
  • مغز گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سیر: ۸ حبه
  • نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

 

طرز تهیه و دستور پخت کشک بادمجان:

 

۱. بادمجان‌های سرخ‌شده را با گوشت‌کوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویه‌ها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

 

۲. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

 

۳. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام ۱ قاشق کنار بگذارید.

» مطالب توصیه شده

» سایت خوان گروه رسانه‌ای هفت اقلیم هنر

© کپی‌رایت ۲۰۲۲, تمامی حقوق متعلق است به گروه رسانه‌ای چکاد است  |  خانه روشن

» میدان بهارستان، کوچه جورکش، بن‌بست طالقانی، پلاک7

»راه‌های ارتباطی: 36915842-021 ؛ 09377397992